Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

The Oak Tree - One
Average rating:  
 0 reviews

Zelf was ik een beetje sceptisch over Mindfulness. Ik hou namelijk niet zo van "zweverig". Ik heb me na de geboorte van mijn zoon toch opgegeven voor de cursus. Ik wilde namelijk meer genieten van het "hier en nu". Deze cursus bood gelukkig voor mij de ideale verhouding tussen vooral praktisch met een vleugje zweverig 🙂De oefeningen zijn goed te doen en het helpt ook echt. Pascalle is ook als persoon erg prettig in de omgang. Dat helpt natuurlijk ook. Pascalle weet waar zij het over heeft.

by Carla on The Oak Tree - One

Ik heb in het najaar de mindfultraining van 8 avonden gevolgd bij Pascalle. Dat is een goede keuze en ervaring gewees. We kregen fijne meditaties, goede uitleg. En bij Pascalle mag je er zijn zoals je bent. Het huiswerk is te doen, wel regelmatig meditaties doen zodat je het kunt integreren in je dagelijks leven. Dit om optimaal rust, ontspanning te creëren .

by Jenny on The Oak Tree - One

Ik heb 3 september de inleidende workshop Mindfulness bij Pascale gevolgd.
Het werd in een prettige gelegenheid gegeven. Pascale stelde iedereen op zijn gemak. Het was een ontspannen avond, die eenvoudige inzichten gaf en een goed overzicht opleverde van wat Mindfulness inhoudt. Wat dat betreft zeker een aanrader.