Even voorstellen… Wie ben ik?

Mijn naam is Pascalle.
Ik woon in Eindhoven met mijn 2 Spaanse honden Pien en Trini.
Van huis uit ben ik begeleider in de zorg. Zo heb ik 19 jaar gewerkt met mensen met een verstandelijke/lichamelijke beperking. De laatste 3 jaren heb ik ook als coach/generalist gewerkt voor mensen met levensvragen.
Sinds 2018 ben ik ZZP’er. Ik geef mindfulness training, begeleid meditaties en heb een hondenuitlaat service.

Sinds een jaar of 6 ben ik intensiever bezig met meditatie/mindfulness.
Eerder zocht ik een manier om te mediteren maar ik kon mijn weg er niet in vinden. Jaren geleden ben ik gaan backpacken in Thailand en heb ik voor het eerst een stilte retraite bijgewoond met boeddhistische monniken. Daar leerde ik mediteren en kwam ik erachter dat het normaal is om veel gedachtes te hebben. Ik dacht altijd dat ik de enige was die zoveel gedachtes had.
Al snel daarna maakte ik kennis met mindfulness.

Meditatie en mindfulness hebben mijn leven veranderd.
Ik geniet meer van het leven, ook van de kleine dingen. Ik omarm het leven, voel nu echt hoe bijzonder en waardevol het is. Ik leef bewuster en ben meer in aandacht voor de dingen die ik doe.

Doordat ik veranderd ben en mijn leven anders ben gaan leven, voelde ik dat ik hier iets mee wilde doen. Ik wilde graag dat andere mensen ook kennis konden maken met mediteren en mindfulness en zelf ervaren wat dit met je doet.
Ik word blij als mensen mooie nieuwe ervaringen hiermee hebben en zien dat het echt je leven kan veranderen, hoe klein die verandering ook kan zijn.

Ik hoop je te ontmoeten en samen te mogen mediteren!

Mijn opleidingen en cursussen:

  • 8-weekse training mindfulness bij de mindfulness fabriek 2015
  • Certificaat See True basisopleiding Mindfulness 2016
  • Certificaat Nederlof Meditatieleraar 2018
  • Ingeschreven bij See true als mindfulness trainer categorie 2
  • Ingeschreven bij Nederlof als meditatie leraar.
  • Certificaat Online mindfulness training geven